Hyr en tekstforfatter


Brug af sproget kan sammenlignes med dengang vi alle fik farveprintere. Ligesom vi alle kan bruge sproget kunne vi nu alle printe i farver, og troede samtidig at vi også kunne skabe tryksager. Intet var mere forkert. Det ene mere rædderlige farveprint efter det andet så dagens lys, mens kreatøren stolt viste sit print frem, der mest af alt sendte tankerne hen på Palles Tivoli.

Sådan er det også med sproget. Selvom vi alle kan tale, er det ikke ens betydende med at vi kan kommunikere endsige skrive tekster der vil læses. Eller forstås. Kun et lille ”m” adskiller ”ord” fra ”mord” – og mord på muligheden eller sproget er præcis hvad mange gør sig skyldige i den tro der kommunikeres.


Hos FROBERG:DAHL har vi en stor erfaring i udfærdigelse af tekster til hjemmesider, brochurer, annoncer, pressemeddelelser m.m. Vi har beskæftiget os med skrevne medier i mange år og arbejder notorisk efter devisen: Når en hund bider en mand, vil ingen læse om det. Men bider manden sin hund, ryddes overskrifter. Vi sørger for at Deres tekster bider til bolle.


Vi arbejder medievandt med pressen (PR meddelelser) og skriver udbyttet frem i Deres tekster. Også selvom det er en brugsanvisning, et årsregnskab, en brochure eller teksterne til hjemmesiden.


Prisen aftaler vi inden vi går i gang. Typisk en pris pr. ord. Nej, det er ikke så dyrt som De tror!. Og da slet ikke sammenlignet med prisen for en tabt mulighed når en køber ikke nås, eller hvis budskabet ikke når ud over kanten.