Vores hostingydelser

Ofte stillede spørgsmålHvor står serveren med min hjemmeside?


Vores servere står alle i Danmark i eget serverrum hos Zitcom A/S i Skanderborg.


IP adresserne der er tilknyttede serverne er også registreret i Danmark.


Vores navneservere (DNS servere) er placeret i både Danmark og Tyskland, for at få ekstra redundans og sikkerhed for at hjemmesiden har så høj oppetid som muligt.Hvordan styrer jeg pladsforbruget hos FROBERG:DAHL?


Til vores FROBERG:DAHL løsninger medfølger 1000MB plads til hjemmeside-delen af din løsning.


Mailkonti er som udgangspunkt oprettet som POP3, og har en begrænsning på 1 GB.

(-plads nok til godt 95.000 mails med en størrelse på 11kb - en gennemsnitlig tekstmail)


Ovenstående er anderledes end mange andre steder på internettet, hvor pladsen på produktet deles over både Web, Mail og databaser - og der derfor kan være flere ting der er årsag til at man pludselig løber tør for plads, det er ikke tilfældet hos FROBERG:DAHL. Du kan altid skrive til os og få oplyst hvor meget plads du har i overskud.Kan flere domænenavne pege på min hjemmeside?


Ja, du kan have ubegrænset antal domænenavne til at pege på samme hjemmeside.


Dog er det vigtigt at du bestiller ekstra domæner igennem FROBERG:DAHL, så vi kan sørge for at tingene hænger sammen. Det er f.ex. vigtigt for at en kontaktformular virker med alle domæner.Kan det domæne min hjemmeside er oprettet under ændres?


Nej, det kan desværre ikke lade sig gøre.  Al opsætning og konfiguration på serveren omkring din webløsning er baseret på dit "rod-domæne".


Ønsker du et nyt "rod-domæne", skal der oprettes en helt ny løsning fra bunden.  Det har konsekvenser for dine mails og øvrige data gemt på serveren under din nuværende løsning, som vil blive slettet når løsningen opsiges eller udløber.


Ligeledes udløser det en ny opstarts-procedure hos FROBERG:DAHL, hvor der bliver faktureret 6 mdr. forud ved oprettelsen.Kan man få SSL (HTTPS) på sin hjemmeside?


Desværre, vi kan ikke tilbyde installation af egne SSL certifikater, eller SSL forbindelser til vores standard web-løsninger.


Er dit behov opstået på grund af eventuel ønske om handel via internettet, er der mange muligheder for at opnå en tilsvarende sikkerhed via den udbyder du har valgt til at forestå dine kunders transaktioner.


Kontakt FROBERG:DAHL, så skal vi nok finde en løsning der ikke går på kompromis med sikkerheden.Har i virkelig fri trafik? -andre steder koster det jo!


FROBERG:DAHL vil vi gerne gøre det HELT klart, at vi tilbyder fri og ubegrænset trafik.


Da vi jo selv står for indholdet på din hjemmeside, har vi altid muligheden for at vurdere om et givent tiltag vil have uheldige konsekvenser for den generelle trafik. Vi tillader ikke at nogle kunder tager ressurcer fra andre, men der skal meget til før det bliver tilfældet.


Kommer du med en idé der vil generere 10.000 hits om dagen i en periode, er det ikke et problem. Dog vil vi understrege at vi kun ved ganske særlige omstændigheder beskæftiger os med pornografisk materiale, ellers er der ingen grænser for hvad vi vil gøre for at hjælpe dig med at skaffe flere besøgende og en sund forretning.