Managervirksomhed og events


Ikke meget bærer værdier og følelser mere en musik. Derfor er det aldeles overset værdiskabelse for virksomheder at bruge musik og lyde til at accentuere dens værdier. Og her tale vi ikke om ”pizza-musik” eller ”elevatormusik”.


Vi taler heller ikke om de ”passive” arrangementer hvor virksomheden blot uddeler VIP-billetter til fodboldturneringer eller til koncerter, som andre arrangerer. Næ, vi taler om at virksomheden i langt større grad selv tager teten og selv løfter opgaven; Altså at interagere med musikken som kunstart. For kunsten er ikke en ”kølerfigur” men selve motorrummet for innovation, værdioverførsel og oplevelse. Også for Deres virksomhed, antages det? Så lad os tage en uforpligtende snak om at få det til ske.  


Hvorfor ikke selv arrangere intimkoncerter i forbindelse med aktionærmøder, messer, kongresser etc og lad musikken løfte, de grundlæggende værdier som Deres virksomhed står for?


FROBERG:DAHL Management arbejder med en række fremtrædende danske musikere inden for allehånde genre som fx klassisk, jazz, rock og folk. Og vi kan sørge for at De får en helt og aldeles unik oplevelse med fx  Thomas Blachman, Carsten Dahl, Cæcilie Norby m.fl.


Og hvorfor ikke kombinere Deres næste kundearrangement med en skræddersyet intimkoncert med et strygeorkester, operasanger eller en jazz-diva a la Hanne Boel? Vi garanterer, at oplevelser som disse aldrig vil fortage sig i Deres kunders hukommelse.


Kontakt os og hør vores forslag. Det er såmænd slet ikke så dyrt som De måtte tro. Og slet ikke hvis man måler på kunden udbytte.