Hjemmesider II


Hos FROBERG:DAHL arbejder vi grundlæggende med to forskellige hjemmeside løsninger.


Den ene er et CMS baseret system, der giver Dem muligheden for selv at vedligeholde Deres site, og som indeholder alt hvad hjertet kan begære af moduler.


Moduler som TV-broadcasting (uden om Youtube!), PDF-søgning, fritekstsøgninger, medlemsområder (login), forskellige administrator-rettigheder, dynamiske bannermoduler, abonnementsstyrede nyhedsbreve, formularer, medlemsdatabaser, shop, eventkalender, statistikmodul, sprogversioneringer, lysaviser, integration til sociale medier etc.


Denne løsning er for den krævende web-administrator, der vil have adgang til alle muligheder. Løsningen sælges med en ”24/7 support-ordning” og er typisk anvendt af virksomheder med krav til omstillelighed, store nyhedsmængder, flere administratorer og proaktiv kommunikation.  


Denne løsning kalder vi WPS

Se løsningseksempler på WPS her

Priser: Website, opsætning og design: Kr. 10.000,00.

Mdl. ydelse kr. 650,00  inkl. 24/7 support, hosting, opgraderinger og søgemaskineopdatering.


Den anden, og noget billigere løsning, er ”håndsyede” websites - designet helt efter Deres ønsker, og hvor Froberg:Dahl Management for et beskedent månedligt beløb løbende opdaterer hjemmesiden, med de rettelser og tilføjelser De måtte have. Altså, vi fixer det hele for Dem, og vi bliver Deres personlige webmaster.

 

Denne løsning kalder vi FR:D


Denne løsning er til den travle og ofte mindre virksomhed, der vil have et tidssvarende og flot website, men hvor prisen er vigtigere end muligheden for selv at vedligeholde det, og hvor man slipper for selv at sætte sig ind i alt det www-halløj. Kort og godt: Den skal ligne en million – ikke koste noget og bare fixes af nogen der kan - når det passer Dem! Den indeholder kontaktformular, billedgalleri og begrænsede antal sider. Men der kan vises film på sitet, og kan det, de fleste forventer. Og med i den månedlige pris er selvfølgelig web og mailhotel, med sikkerheden i top, 10 e-mailadresser, IMAP funktioner og alt det andet kedelige, der bare skal være i orden!


Se løsningseksempler på FR:D her

Priser: Hjemmeside: kr. 0,00 (with compliments from Froberg:Dahl ).

Mdl. ydelse kr.: MINI: 300,00 / MEDIUM: 450,00 /MAXIMUM: 750,00

Hjemmesider III - WPS Hjemmesider III - FR:D Hjemmesider
forrige side