Hjemmesider


En hjemmeside er en hjemmeside er en hjemmeside! Intet er mere forkert.


Uanset om det er en simpel løsning, hvor sitet kun skal være et visitkort, efterlader hjemmesiden ofte det første indtryk, som De ikke får en anden chance til at forbedre.


Vi skræddersyer gerne hjemmesiden så den ikke ligner alle andre men til gengæld efterlader præcis det indtryk, De ønsker.

Uanset om De skal bruge den store forkromede CMS løsning med login-områder, databaseflet, dynamiske bannerzoner, afstemninger, brugerundersøgelser og shop, et midlertidigt kampagnesite eller blot et mindre ”visitkort på nettet” kan De trygt ringe til os. Med over 300 hjemmesider på samvittigheden føler vi os sikre på også at kunne hjælpe netop Dem, som vi fx har hjulpet forskelligartede organisationer og virksomheder som UNICEF, Parken.dk, Dansk Maskinhandel, F.C Nordsjælland, Spiseforstyrrelser ,Optakt.dk, den verdensberømte danske pianist Carsten Dahl eller den føste dansker i rummet, Per Wimmer.


Tilhører De den store gruppe, som bare ikke har tid til at sætte sig ind i alt om programmering, CMS, FTP, servere, downloads, opsætninger, opdateringer, tweaks, hoaks, domæner, design, registreringer, programmer, HTML, Java og alt det andet der følger med? Ja, så lad os klare det hele.


Med vores Webmaster-Service skal De mere ikke tænke på at holde hjemmesiden opdateret og interessant for Deres kunder. Det ordner vi for et beskedent fast månedligt beløb.


Vi holder samtidig også styr på Deres domæner, hosting, design, rettelser, fornyelser, nyhedsmails, kampagner, mailopsætninger  o.s.v. o.s.v.Læs mere om de forskellige løsninger her

Hjemmesider II