Grafisk design


Hos FROBERG:DAHL gør vi hvad vi kan for at kunderne kan få adgang til professionelle ydelser til overkommelige priser. I den grafiske branche som helhed, og for den enkelte kundes budgetter i særdeleshed, er det ofte ”dyrt” at arbejde med disse forhold.


Men da vi ikke arbejder på smarte adresser i det mondæne København, har gode aftaler med leverandører og ingen SU-gæld, bilder vi os ind, at vi her kan designe logoer, brevpapir, visitkort, posters, dekorere biler, bannere og alt det andet til priser, som er overkommelige. Vi gør det professionelt, ”fra bunden” og i formater som kan anvendes hvor de skal bruges.


Ofte arbejder vi med mindre virksomheder på dette område, da vi – typisk i forbindelse med design af hjemmesider – alligevel skal re-designe logo. Og derfra er der ikke langt til at udfærdige en designmanual fra bunden, så kunden får bragt disse ikke uvæsentlige ting i orden. Vi ser nemlig ofte at mange mindre virksomheder enten ikke ejer materialet på deres eget design – eller slet ikke har noget, da det i tidernes morgen blev lavet billigt af en fætter i Odder.


Så lad FROBERG:DAHL i samme moment få bragt orden i Deres designmanual, så De efterfølgende har det rigtige, og frem for alt lødige, materiale på virksomhedens design.